CTEK MXS 5.0
  • CTEK MXS 5.0
  • CTEK MXS 5.0
  • CTEK MXS 5.0
  • CTEK MXS 5.0
  • CTEK MXS 5.0
56-305

CTEK MXS 5.0

948,75 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Sista produkten i lager

MXS 5.0 är en helt automatisk 12 V-laddare av typen "anslut och glöm bort" och innefattar åtta laddningssteg och ett val av SMALL BATTERY- och NORMAL BATTERY-program.

Alternativen RECOND och AGM fungerar fristående eller tillsammans i både programmet SMALL BATTERY och programmet NORMAL BATTERY för att erbjuda användaren

fl exibilitet. Ett brett laddningsutbud för alla typer av blybatterier från 1,2 Ah upp till 110 Ah med ytterligare underhåll upp till 160 Ah. Stänk- och dammtålig (IP65). MXS 5.0 är lätt och säker att använda, skyddar fordonselektroniken, är gnistfri, erbjuder skydd mot inkoppling med fel polaritet och är kortslutningssäker. MXS 5.0 levereras med en 5-årsgaranti.

MXS 5.0 är en avancerad mikroprocessorstyrd batteriladdare med inbyggd automatisk temperaturkompensering som erbjuder oslagbar prestanda för blybatterier från 1,2 Ah upp till 110 Ah. MXS 5.0 löser många olika batteriproblem och är idealisk för användare med höga krav.

MXS 5.0 erbjuder kontroll av batteriets tillstånd för att undersöka om det går att ladda och kan bibehålla laddningen, ett patenterat automatiskt avsulfateringssteg och ett särskilt rekonditioneringssteg för återhämtning och återställning av djupt urladdade och skiktade batterier. AGM-alternativet är perfekt för att maximera prestanda och livslängd på de fl esta stoppstart-batterier. Den inbyggda temperaturkompenseringen säkerställer bästa laddningsprestanda även i extrema förhållanden. Den patenterade Float-/ Pulse-underhållsfunktionen gör MXS 5.0 idealisk för långsiktigt underhåll.

Hela processen med testning, laddning och underhåll av batteriet är enkel att utföra via en tydlig LED-display.

Specifikationer
2 objekt
Kommentarer (0)